3-11 augusti 2019

Välkommen till årets bästa Vecka!
DFK Värmbol, Katrineholms AIK, KFUM Katrineholms IF, Katrineholms SK, Värmbols FC

Cirkusmusikalen Havet

måndag 5 augusti, 14:30-15:00

Följ med på en saltstänkt resa om en oväntad vänskap mellan en fisk och två fiskare i cirkusmusikalen Havet.  Med jonglering, sång och dans skapar kompaniet Fjård en lekfull föreställning med mycket värme och humor. En längtansfull historia bland gamla fiskeredskap och nya cirkuskonster som kan beröra något hos alla åldrar!

Vilka är artisterna?
Magnus Bjøru är jonglör, akrobat och fysisk komiker uppvuxen på ön Jøa på kusten i Norge. Han har skapat och spelat familjeföreställningarna Magmanus Show och Attached och gjort över 500 föreställningar med dessa i 26 olika länder runt om i världen. Senast aktuell i föreställningen Satyagaraha på Folkoperan och snart med soloföreställningen Liten och Fjårds nästa familjeföreställning Fjället.

Amanda Roynesdotter är musikalartist. Hon har spelat roller i stora musikaler som Flashdance och Cabaret. Våren 2013 cyklade hon ensam 100 mil på turné längs norska kusten och uppträdde med två egenproducerade föreställningar som spelades hemma i folks kök och på lokala teatrar. Senast sett på Sverigeturné med Ävetyret Aladdin och ska hösten 2018 jobba i Claire Parsons danskompani med turné i USA. Till våren 2020 har Fjårds nya familjeföreställning Fjället premiär.

Plats: Scenen, Stadsparken
Arrangör: Katrineholms-Veckan