3-11 augusti 2019

Välkommen till årets bästa Vecka!
DFK Värmbol, Katrineholms AIK, KFUM Katrineholms IF, Katrineholms SK, Värmbols FC

TV-laget i fotboll möter Katrineholmsprofiler

lördag 10 augusti, 16:00-18:00

Som en del i vårt 100- årsjubileum har vi bjudit in TV-laget för match mot ett lag med katrineholmsprofiler! I första hand spelas matchen för att underhålla publiken, men samtidigt vill vi bjuda på så bra fotboll som möjligt.

Vi börjar med att presentera TV-lagets spelare (någon kan tillkomma/falla ifrån) och återkommer inom kort med hemmalagets trupp.
Billy Lansdowne
Fick sin uppfostran i West Ham United och var mellan 1983-1988 en målfarlig och stark anfallare för Kalmar FF. Blev allsvensk skyttekung 1985 och har även vunnit Svenska cupen. Billy kommer vara coach för TV-laget.

Patrick Ekwall
Sportjournalist som är en av våra största TV-sportsprofiler efter 23 år på TV4. Patrick har även producerat ett antal sportdokumentärer och bevakat många stora fotbolls- och handbollsmästerskap för TV4. Har även deltagit i Let´s dance, vann nyss Hela Sverige bakar, driver podcasten ”Pådden” och jobbar just nu för Everysport Media Group. Har sedan 2011 det egna klädmärket Difficult By P och är sedan 1996 ansvarig för TV-laget.

Daniel Tjernström
En av AIK-fotbolls största legender med över 300 matcher som blev vald till den viktigaste spelaren av fansen flera år. Kaptenen satte bl a guldmålet mot IFK Göteborg 2009.

Jovan Radomir
Katrineholmaren och den tidigare KSK-aren som blev programledare och programpresentatör på SVT. Har gjort flera reportage om Världens barn och är oftast delaktig i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Jovan har dessutom skrivit flera kokböcker.

Richard Herrey
Vinnare av Eurovision Song Contest 1984 med låten ”Diggi loo, Diggi ley” och har setts mycket i TV och hörts mycket i Radio genom åren. Herrey var nyss ersättare i Riksdagen för Moderaterna.

Yankho Kamwendo
Skådespelare, programledare och musiker som drömde om en fotbollskarriär som ung i Örebro. Yankho har vi bl a sett som programledare i Bolibompa.

Jean Pierre Marques
Dokusåpaprofil som setts i bl a Paradise Hotel, Farmen och Ung och bortskämd. ”JP” har gjort musik som ”Charterpyskos” som har över 3 miljoner spelningar på Spotify och ”Fest i Magaluf” med över 2 miljoner spelningar.

Geert den Ouden
Spelat för bl a Djurgården, Den Haag och Willem II. Geert gjorde 14 mål på sina 23 matcher för Djurgården och gjorde stor succé. Med 8 mål på sina 6 första matcher spelade han en stor roll i Djurgårdens seger i Allsvenskan 2003.

Lasse Nilsson
Landslagsman som gjorde 59 mål för Elfsborg och även var utlandsproffs i Elfsborg, Vitesse, As saint-Etienne och SC Heerenveen. Vann svenska cupen 2003 med Elfsborg när han gjorde både målen i 2-0 segern.

Andreas Yngvesson
Har spelat i klubbar som AIK, Sundsvall och Malmö FF. Spelade sammanlagt 144 allsvenska matcher och gjorde 24 mål. Har vunnit allsvenskan 2004 med Malmö FF och svenska cupen 1997 med AIK.

Boris René-Lumbana
Boris har ställt upp i melodifestivalen två år och kommit till final både gångerna. Har dessutom spelat fotboll för Örebro SK och Degerfors IF.

Cribba Uhrlin
Operasångare som en gång var fruktad målspottare i BP.

Enrico
Spelade i Djurgården mellan 2006-2008 och hann göra 12 mål på sina 62 framträdanden. Vunnit de brasilianska mästerskapen och brasilianska cupen 2011.

Michael ”Greven” Hansson
Tog steget från division tre till allsvenskan över en vinter. Därefter blev Michael Hansson en viktig spelare på Trelleborgs mittfält under sex allsvenska säsonger. Fick platsen till vänster på mittfältet i klubbens drömelva.

Peter Fredén
F.d. pokerspelare och deltagare i Paradise hotel

Jensa Gustafsson
Teknisk vänsterfotad mittfältare med nio säsonger i Hammarby på 90-talet

Nicklas Bergh 
Målvakt från Eskilstuna med många säsonger i AIK

Eric Hagberg
Dokusåpakändis som deltagit i Paradise hotel och Ex on the beach

Om Du vill vara med på banketten på Statt på kvällen så kostar det 500 kr och då ingår välkomstdrink, burgare och en dryck. Vill du och ditt företag synas i samband med arrangemanget och kanske även vara med på banketten på kvällen? Ta kontakt med Andreas Cervin på andreas.cervin@gmail.com alt 070-660 95 07

Entré 50 kr för vuxna och gratis för ungdomar under 16 år, samt fri entré för alla som deltar i Katrineholm-Cup.

Hjärtlig välkomna!

Plats: Backavallens A-plan
Arrangör: KSK Fotboll
Kostnad: 50 kr för vuxna och gratis för ungdomar under 16 år, samt fri entré för alla som deltar i Katrineholm-Cup